kapcsolat

Címlap » Apeks légzőautomata szerviz

Apeks légzőautomata szerviz

A légzőautomata egy kulcs felszerelés. A rossz vagy helytelenül beállított értékek a légzőautomata rendellenes működését eredményezi. Magyarul ez azt jelenti, hogy a búvár nem tud biztonságosan végrehajtani merülést a hibás készülékével.

Ha megfelelően karbantartott légzőautomatát használsz ennek a kockázatát a lehető legminimálisabbra csökkented.Javasolt a légzőautomatákat éves szinten felülvizsgálni és 2 évente elvégezni a teljes szervizelést. Ha az automata nagyobb igénybevételnek van kitéve, ami több mint 100 merülés / év a teljes karbantartás évente elvégeztetni. Nálunk fix szervizdijak vannak, nem óránként meghatározott óradíjak, így pontosanlátható a lentiek alapján a szervízkölcsége.

Kizárólag gyári APEKS szerviz csomagokkal dolgozunk az első és 2. lépcső esetében is. A lentidíjak a szervízcsomagot és a munkadíjat is tartalmazzák. Minden olyan alkatrészt cserélünk, ami a szervizcsomag része. 

 
 
 
 
 
 
Első + 2. lépcső + octopus szerviz 
        nettó ktg. :35.000 Ft.
 
 
                                               Csak 2. lépcső vagy octopus szerviz
                                                           nettó ktg.:   12.500 Ft
 
 
 
 
 
 
Csak első lépcső szerviz 
  nettó ktg.:   17.000 Ft
 
 
 
 
 
 
 
A nálunk szervizelt automaták a regisztráció után nyomonkövethetőek itt a honlapon (szerviz.cmasbuvar.hu), minden automata nyilvántartásba kerül a regisztrációs szám alapján.
Az elvégzett munkákra garanciát vállalunk.

Kapcsolat

Kapcsolat: 

búvároktató: Richter Miklós

Telefon 36/20 252-0667

HTML5 Icon

Adatvédelmi tájékoztató

Kapcsolat

Tagoknak és vásárlóknak

Belépés

Copyright © 2011, CMASbuvar.hu. - All Rights Reserved.